Over Ons

Pruszynski – De staalspecialist

Al meer dan 30 jaar geniet de naam Pruszynski een solide reputatie in de bouwmaterialenindustrie. Als familiebedrijf, opgericht in 1985, hebben we ons gestaag ontwikkeld tot een van de vooraanstaande Europese spelers op het gebied van geprofileerde staalplaten. Onze hoogwaardige staalproducten vinden hun weg naar acht Europese landen. Met een divers portfolio zijn we in staat een uitgebreid scala aan oplossingen te bieden voor elk bouwkundig project. Onze toegewijde verkoopvertegenwoordigers staan paraat met technische en commerciële expertise om klanten te adviseren bij elk project. Onze productiefaciliteit, uitgerust met geavanceerde machines, waarborgt zorgvuldige fabricage. Ondersteund door hoogwaardige logistiek kunnen we producten vlekkeloos leveren in de kortst mogelijke tijd. Als flexibel en allround bedrijf streven we ernaar om zonder uitzondering te voldoen aan de individuele wensen van zowel u als uw klanten.

 

Het assortiment van Pruszynski Group omvat:

  • De productie van bouwmaterialen voor dak- en gevelbekleding begint bij het eenvoudigste plaatwerk en gaat verder via dakpanprofielen, staande naadpanelen, wandpanelen tot trapeziumprofielen uit staal. Al onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en coatings.
  • Aanvullend assortiment: accessoires, gestandaardiseerde en niet-gestandaardiseerde afdekstukken, en metalen gootsystemen.
  • Materiaal voor de productie en wandbekleding omvat onder andere koudgewalste profielen, wandkoffers en wandpanelen.
  • Binnen het Punto Pruszynski-assortiment vindt u aluminium panelen, roosterplafonds en gipsplaatprofielen.
  • Het Metkol Pruszynski-assortiment biedt producten vervaardigd uit non-ferrometalen.
  • Ook leveren wij aluminium profielen van Extral in ons assortiment.

Onze service

Wij produceren al onze producten zelf. Zo kunnen wij onze producten gemakkelijk op individuele aanvraag produceren. Dit biedt flexibiliteit die de klant verzekert van een efficiënte, optimale en snelle uitvoering van het nieuwbouwproject. We beperken ons niet alleen tot het leveren van de bestelde bouwmaterialen. Ons competente team adviseert over optimale individuele oplossingen en helpt bij het kiezen van de juiste producten. Naast standaardprogramma's produceren wij ook speciale elementen die zowel esthetiek als functionaliteit waarborgen.

Centrale fabriek in Sokołów

De centrale fabriek van Pruszynski vervaardigt producten met behulp van geavanceerde technologische lijnen die numeriek worden aangestuurd, wat een uiterst nauwkeurige productie waarborgt. Ons machinepark bestaat uit meer dan XNUMX moderne machines van gerenommeerde fabrikanten, zoals STAM, AMADA, TRUMPF, SCHROEDER, BIEGEMASTER en THALMANN. Het machinepark is in het bezit van ruim 100 moderne machines van gerenommeerde machineproducenten, zoals: STAM, AMADA, TRUMPF, SCHROEDER, BIEGEMASTER, THALMANN en omvat:

  • Ruim 20 productielijnen voor dakpanprofielen, felsnaadprofielen, ronde nokken en plaatwerk.
  • Meer dan 30 productielijnen voor trapeziumprofielen, wandkisten, koffers en sandwichpanelen met PUR, PIR en minerale wol kernen.
  • Specifieke productielijnen voor het vervaardigen van een volledig dakgootsysteem in 8 verschillende maten.
  • Snij-, kloof- en slitapparatuur voor staal en staalrollen, evenals persen en kantenbanken.

Onze interne fabriekslogistiek beschikt over moderne industriële vrachtwagens, waaronder voorlader en zijlader heftrucks. Deze maken niet alleen korte en precieze belading mogelijk, maar ook het efficiënt vastklemmen van het voormateriaal in de productielijnen. Alle productielijnen en machines worden beheerd door hooggekwalificeerde productiemedewerkers. Deze combinatie van geavanceerde technologie en vakmanschap stelt ons in staat om snel en flexibel in te spelen op de veranderende behoeften van de markt.

Krzysztof Pruszyński

CEO van Pruszyński Group

Piotr Nowicki

Directeur van Polmetal GmbH Duitsland