Imprint

Informatie volgens § 5 TMG:

Polmetal GmbH
Landsberger Str. 226
12623 Berlijn

Vertegenwoordigd door:

Piotr Nowicki

Contact:

Telefoon: 030/920 300 900
Fax: 030/340 459 30
E-mail: navraag@polmetal.nl  

Inschrijving in het register:

Inschrijving in het Handelsregister.
Registerrechtbank: Charlottenburg
Registratienummer: 185934 B

Btw-nummer:

Btw-identificatienummer volgens §27 a Umsatzsteuergesetz:
DE 292 756 718

Aansprakelijkheid disclaimer

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetgeving overeenkomstig artikel 7, lid 1 van de Duitse Telemediawet (TMG). Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie in overeenstemming met de algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit opzicht is echter pas mogelijk vanaf het moment waarop een concrete overtreding van het recht bekend wordt. Als wij kennis krijgen van overeenkomstige inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij voor deze externe inhoud geen aansprakelijkheid aanvaarden. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen. Illegale inhoud was op het moment van koppelen niet herkenbaar. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen voor een wettelijke overtreding. Als wij kennis krijgen van overtredingen van de wet, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrechten

De inhoud en werken op deze pagina's, gemaakt door de exploitanten van de site, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Vermenigvuldiging, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan ​​voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als zodanig gemarkeerd. Mocht u toch kennis nemen van een inbreuk op het auteursrecht, informeer ons dan alstublieft. Als wij kennis krijgen van eventuele inbreuken, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.